brows by us

I samarbeid med noen av landets fremste aktører innen mote og skjønnhet har vi utviklet We love brows, din viktigste kilde til kunnskap om bryn. Les artiklene våre, se på instruksjonsvideoene, og få all informasjon du trenger om bryn – direkte fra oss til deg.

Viser 0 av 0 artikler

by Annette Haga

Bold look – Fyldigere øyenbryn på 1-2-3

Tydelige og markerte øyenbryn har vært en trend i motebildet en stund nå. Det er ikke alle som har tykke og markerte bryn fra naturens sin side, men det er ikke umulig å få til en dramatisk look likevel.

Les mer

by Annette Haga

Elegante bryn med Brow Artist Genius Kit

Jeg er veldig glad i å bruke brynpudder, og med Brow Artist Genius Kit er det utrolig enkelt å få til et fint resultat. Det tar litt lengre tid enn ved bruk av bare øyebrynsblyant, men det er det verdt!

Les mer

by Annette Haga

Få naturlig vakre øyenbryn

Det er verdt å bruke litt ekstra tid på øyenbrynene siden de er rammen for ansiktet og øynene dine. Ta utgangspunkt i dine egne øyenbryn for å få et naturlig resultat. Les videre for tips og inspirasjon!

Les mer

by Benedichte

Natural look som er fin i hverdagen

Naturlig er jeg født med lite bryn, og det hjelper heller ikke at jeg i ungdomsårene nappet de i hjel. I dag er jeg helt avhengig av å fylle og forme brynene for at de skal se jevne og fine ut.

Les mer

by Benedichte

Bold look med bryn som holder en hel dag

Loréal Brow Artist Plumper gir deg en tykkere look som fester brynene og holder en hel dag. Personlig misunner jeg de som har tykke fyldige vakre naturlige bryn, så selv må jeg jukse for å få denne looken.

Les mer

by Benedichte

Elegant look med rene og jevne bryn

Brow Artist Genius Kit er perfekt for å få en elegant look, med rene og jevne bryn. Målet med en elegant look er å skape en farge og fasong på øyenbrynet som kler annsiktet. For å skape denne looken på en enkel måte føge stegene under.

Les mer

by Cathrine Heienberg

Sculpted look Tutorial

Det er alltid kjekt å teste ut nye brynsprodukter, og spesielt når produktet lover å dekke et behov du har.

Les mer

by Cathrine Heienberg

Elegant look Tutorial

Som både blond og blåøyd må jeg være litt forsiktig med hvordan jeg sminker brynene mine. Jeg ønsker at de skal være markerte og definere ansiktet mitt, men jeg må alltid passe på at de ikke blir for mørke. Da ser de bare påtegnet ut!

Les mer

by Cathrine Heienberg

Bold look med eneste en produktet

Til bold brows-looken brukte jeg L’Oréal Brow Artist Plumper, som er som en mascarabørste for brynene. Denne var kjempelett å jobbe med, og ga mye farge. Her er brynene mine blitt en god del nyanser mørkere enn min naturlige farge, og jeg likte resultatet kjempegodt selv om det var litt uvant.

Les mer

by Cathrine Heienberg

Natural look som er enkel å legge

Her har jeg prøvd meg på en naturlig look, som er enkel å legge og passer perfekt til hverdags.

Les mer

by Cathrine Heienberg

Elegant look – så lekende lett

I dag er øyenbrynene noe av det aller viktigste i sminkerutinen min, det er så viktig for hvordan man ser ut! Når bryn er gjort riktig kan det virkelig gi et aldri så lite ansiktsløft, og ikke minst rammer det inn øynene på en fantastisk måte.

Les mer

by Celine Irgens Aagaard

Elegant look med Brow Artist Genius kit

Det er ofte jeg sminker meg på farten, og derfor er et all-in-one kit perfekt for meg, spesielt når jeg skal gå rett fra jobb til selskap. Til denne looken har jeg brukt Brow Artist Genius Kit for en ELEGANT look.

Les mer

by Celine Irgens Aagaard

Bold look med Brow Artist plumper fra L’Oréal Paris

Ettersom jeg vanligvis går for en naturlig look, var det spennende å utfordre seg selv på å skape en mer BOLD look. Brow Artist Plumper kommer i brun, og også i transparent - og er en fin øyebryns gele som former brynene perfekt- og som også gir et langvarig resultat.

Les mer

by Celine Irgens Aagaard

Natural look med med følelse av after beach

Tidligere har jeg ikke hatt så mye fokus på bryn, og kun hatt en enkel eye pencil med meg i vesken, men nå er jeg faktisk mer opptatt av bryn enn maskara. Med L’Oréal Paris sin nye bryns serie Brow Artist - og ekspertips fra min venninne, Marthe Kveli Valeberg, som er makeupartist har jeg lært meg noen enkle triks som raskt skaper ulikt utrykk og som alle selv kan klare på egen hånd.

Les mer

by Eirin Kristiansen

Sculpted look by Eirin

Style brynene dine og vis hvem du er. Grafiske og markerte bryn er superhot! Selv de mest beskjedne bryn kan enkelt forvandles til glamorøse, definerte, fyldige og vakre bryn. Alt du trenger for å mestre looken er ett enkelt produkt – Brow Artist Sculpt.

Les mer

by Eirin Kristiansen

Elegant look by Eirin

En elegant look innen makeup er noe jeg verdsetter høyt. For meg er det ikke tilbehøret til antrekket som setter prikken over i’en – men sminken. En elegant makeup som bæres med selvtillit og glimt i øyet er for meg noe av det mest attraktive vi kvinner kan utstråle. Bryn er for meg det viktigste når jeg legger makeup da det rammer inn hele ansiktet.

Les mer

by Eirin Kristiansen

Natural look – alltid en vinner

En nautrlig og lett look er alltid en vinner, spesielt nå som vi går mot sommer og varmere tider. Da får huden en helt egen glød, og det kombinert med naturlige men likevel markerte bryn gir den perfekte ramme til ansiktet. Go natural!

Les mer

by Eirin Kristiansen

Bold look, definitivt min favoritt

Når jeg hører ordet "bold" tenker jeg kraftige og mye bryn. Men det skremmer meg ikke i det hele tatt, for det er jo så fint! Jeg kunne gjort mye for å ha brynene til Cara Delevigne. Heldigvis kan jeg jobbe meg til dette ved hjelp av Brow Artist Plumper!

Les mer

by Emilie Tømmerberg

Definerte bryn på en-to-tre

Jeg fikser alltid brynene mine før jeg går ut døren. Når jeg har dårlig tid og må fikse de i en fei så er Brow Artist Sculpt redningen. Med den unike applikasjonsbørsten så får jeg dekket over bare partier og markert brynene med et enkelt produkt. Enklere blir det ikke!

Les mer

by Emilie Tømmerberg

Elegante bryn

Jeg synes øyenbrynene er en veldig viktig del av ansiktet. Elegante bryn er for meg definerte bryn som er velbalansert forhold til resten av sminken, ikke for mye og ikke for lite. Med Brow Artist Genius Kit så får jeg lagt hårene på plass med den fargete voksen og så definert de med øyenbrynsskyggen.

Les mer

by Emilie Tømmerberg

Natural look som passer til alt

Jeg forbinder naturlige bryn med myke og runde kanter, i alle mulige fasonger og farger. Det er dine egne unike bryn som har fått en liten frisering, og det gir et ungt og friskt utseende. Naturlige bryn tar ikke for mye fokus og passer til alt. Det er veldig fint sammen med naturlig sminke men også superlekkert til røde lepper.

Les mer

by Emilie Tømmerberg

Bold look med bustete bryn

Jeg elsker sterke og litt bustete bryn, det rammer inn ansiktet på en kul og moteriktig måte. Da Cara Delavigne slo igjennom for fullt var det med øyenbrynene som ble hennes kjennetegn. Vi er ikke alle født med fulle bryn som Cara, men det er enkelt å gjøre det meste ut av det man har. Går du for veldig store bryn synes jeg det er finest å la de være midtpunktet i ansiktet ved å legge en diskret makeup.

Les mer

by Emilie Tømmerberg

Elegante bryn som rammer inn ansiktet og øynene

Elegante bryn rammer inn ansiktet og øynene på en ryddig måte. Elegante bryn er for meg definerte og markerte, og passer like godt til hverdagsminken som fest. Jeg synes det er finest når styrken på brynene er i harmoni med øyesminken.

Les mer

by Ingrid Holm

Natural look – perfekte og naturlige bryn

Det er ikke alltid man har tid til å sette en hel sminkelook, men øyenbryn er en must! I slike tilfeller er en brynspennen Brow Artist Designer perfekt.

Les mer

by Ingrid Holm

Elegant look med fyldigere bryn som gir et mer ungdommelig utseende

Jeg simpelthen elsker dette vidunderkittet! Brow Artist Genius kit inneholder voks, pudder, pinsett og en duo brynskost med en spiss kost og en børstekost. Jeg har selv brukt Brow Artist Genius kit i fargen “LIGHT TO MEDIUM”

Les mer

by Ingrid Holm

Bold look med fyldige nittitalls-bryn

Brow Artist Plumper er et fint produkt for deg hvis du enten ønsker deg ryddige bryn eller om du vil kjøre på med masse volum! Den transparente brynsmaskaraen er perfekt som det siste steget i bryns-looken din for å holde brynene på plass hele dagen. Jeg personlig er stor fan av Brow Artist Plumper i MEDIUM/DARK for å oppnå fyldige nittitalls-bryn.

Les mer

by Lone Brodalen

Bold look med kraftige og definerte bryn

Få definerte bryn med Brow Artist Plumper.

Les mer

by Lone Brodalen

Elegant look by Lone

Slik får du elegante bryn med Brow Genius Kit.

Les mer

by Lone Brodalen

Natural look med Brow Artist Designer

Få naturlige bryn med Brow Artist Designer.

Les mer

by Marie Wolla

Bold look som gir et feminint uttrykk

GO BOLD. Vi er dessverre ikke alle født med bryn som Cara Delevingne eller Jennifer Connelly, men vi kan prøve å kopiere det som ikke ligger i genene våres ved litt hjelp av smart sminke. Jeg bare elsker det feminine uttrykket kraftige og mørke bryn gir! Dette er en look som passer perfekt til en myk soting av øynene eller kun mascara kombinert med en krafigere farge på leppene. Pass på at du kun har to elementer som står i fokus slik at det ikke blir for mye.

Les mer

by Marie Wolla

Elegant look att kombinere med Hollywood-frisyre med store krøller

GO ELEGANT. Ønsker du å gjenskape looken til Kim Kardashian eller Megan Fox? Elegante bryn er den mest klassiske varianten av bryn. Her kan man leke seg med mye forskjellig sminke, men personlig liker jeg denne type bryn sammen med en klassisk soting med liner. Kombiner sminken med en elegant Hollywood-frisyre med store krøller eller oppsatt hår.

Les mer

by Marie Wolla

Natural look, en enkel og rolig styling av brynene

GO NATURAL. Naturlige bryn er noe av det fineste jeg vet om. Dette er en relativt enkel og rolig styling av brynene, og den går til det meste av sminke. Det er som regel denne brynstylingen jeg går for i hverdagen.

Les mer

by Tsutsumi Hoang

THREE STEPS TO SCULPT YOUR BROWS

I am very fond of defined and well-shaped eyebrows, but not always do I have time in the mornings to fill them in. Brow Artist Sculpt makes it easier for me to save time and also keeping my brows looking effortless. This highly pigmented brow gel serves as a two-in-one that works wonders for shaping and sculpting. What more can one ask for?

Les mer

by Tsutsumi Hoang

BOLD BROWS WITH A DELICATE EDGE

Looking for noncommittal ways to change your look? Try BOLD brows! The well- groomed and defined look will immediately frame your face and give your features a delicate edge. Not everyone is blessed with perfectly shaped brows, but we sure can recreate it with a tinted brow gel, in this case, L’Oréal Brow Artist Plumper.

Les mer